GALA PREMIILOR A.J.T.R., EDITIA 2015, LA GIURGIU

GALA PREMIILOR A.J.T.R., EDITIA 2015, LA GIURGIU

Seria manifestărilor din data de 15 ianuarie, prilejuite de Ziua Culturii Naţionale a culminat cu Gala Asociaţiei Jurnaliştilor de Turism din România la care au fost prezenţi oameni de turism, operatori şi jurnalişti din domeniul turismului.
Printre invitaţii care au luat parte la eveniment s-au aflat Ambasadorul Marocului la Bucureşti, prefectul districtului Ruse, Stefco Burgiev, Aurel Borşan, preşedintele Fundaţiei Amfiteatru, preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor de Turism din România, Mihai Ogrinji, ambasadorul Muntenegrului, Milan Bregovici şi George Brezoi, secretar de stat.
În cadrul Galei Premiilor care a durat mai bine de trei ore au fost acrodate diplome şi premii de excelenţă pentru toţi care au participat şi s-au implicat până acum în dezvoltarea turismului, printre aceştia numărându-se: Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu, Virgil Peţanca, directorul Centrului Cultural “Ion Vinea” pentru contribuţia la dezvoltarea culturii giurgiuvene, Gheorghe Ştubeanu, patronul Hotelului Sud, Marin Pencea, patronul restaurantului Perla, Victor Crăciun pentru volumul “Eminescu regăsit”, George Sorin Nicolescu şi Mihaela Nicolescu, patronii firmei Olimpic International Turism, Tudor Ursu, preşedintele Institutului Cultural al Românilor din Voivodina-Serbia.
Pe lângă premiile de excelenţă au mai fost acordate şi: Premiul ”Ambasador” lui E.S. Faouz El Achchabi, ambasadorul Regatului Maroc la Bucureşti, Premiul ”Ca la mama acasă” pentru Gelul Palamaru, patronul pensiunii Casa Comana, şi premiul pentru foto-reportaj lui Vasile Arcanu.
Seria evenimentelor organizate la Giurgiu de Biroul de Tursim “Eastern Danube Convention & Visitors Bureau” în parteneriat cu municipalitatea s-a încheiat, vineri, 16 ianuarie cu o vizită a punctelor turistice din localitatea Comana , judeţul Giurgiu de către reprezentanţii Asociaţiei Jurnaliştilor de Turism din România.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul MARELE POET MIHAI EMINESCU, OMAGIAT iN PARCUL ALEI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.